Quem faz / Despre noi

Comunicat pentru toti din România:

O Craiovano este proiectul unui student la jurnalism brazilian la Universitatea Federala din Santa Catarina, din Florianópolis.

Blog-ul este începutul unei munci care va fi finalizata cu un film documentar (mai impartial posibil si liber de opinia personala mea) despre istoria echipei Universitatea Craiova din 1948 pana 2015. Preconizez ca acest documentar sa se faca in acest an.

Inteleg cu fermitate ca FC Universitatea Craiova este clubul infiintat in 1948. O Craiovano duce o munca jurnalistica si nu lucreaza in biroul de presa al vreunui club. Documentarul isi propune sa investigheze cele doua parti, 2 echipe din Craiova: FC Universitatea si CS Universitatea, pentru a aduce informatiile cele mai complete posibil pentru spectatori, pentru profesorii mei si pentru viitori sponsori. Este misiunea mea ca jurnalist, si eu, João Vítor Roberge, voi avea acest angajament.

Eu sunt suporter al FC Universitatea Craiova, dar trebuie sa respect (si eu respect) punctul de vedere al fanilor celeilalte echipe din Craiova sau ai celorlalte echipe românesti.

O Craiovano:
-Este împotriva oricarei forme de violenta in fotbal.
-Nu are nici un angajament sau suport din partea conducerii vreunui club de fotbal, brazilian sau român.

Misiunea lui O Craiovano este:
– sa difuzeze istoria din FC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova.
– sa arate realitatea si istoria din fotbalul romanesc.
– sa difuzeze istoria fotbalului pentru toti oamenii.

Documentarul este putin cam scump. Deplasarea pe distanta Florianópolis (Brazilia) – Craiova (Romania) si Craiova – Florianópolis de asemenea. In cazul in care exista companii interesate in sponsorizarea documentarului sunt foarte bucuros sa colaborez. Sunt un brazilian din clasa de miljoc, nu am toti banii necesari pentru acest voiaj. Oricine este interesat imi poate trimite un e-mail la craiovano@gmail.com pentru a ajunge la un acord. în a prima jumatate a anului 2015, voi sa porni o campanie de crowdfunding prin intermediul unui site brazilian ce accepta PayPal. Toti oamenii din România vor putea contribui.

Mai sunt un an si jumatate pana la startul calatoriei dar e cel mai bine sa fie pregatita din timp.

Multumesc mult pentru suportul vostru. Pace pentru Craiova;

João Vítor Roberge
Student la jurnalism la Universitatea Federala din Santa Catarina – Florianópolis, Brazilia.
O Craiovano

Anúncios

2 comentários em “Quem faz / Despre noi

  1. Parabéns pelo site ! Eu sou de Craiova , e me emocionei muito lendo tudo isso . Foi ( e sempre vai ser ) uma grande echipe : “A campeão de um grande amor ” Stiinta ! Stiinta ! Stiinta !

    1. Va multumesc Gabriel. Foarte important sa primi aceste cuvinte. Daca iti place foarte mult proiectul, poti face o contributie pentru documentarul nostru pe catarse.me/craiovano

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

w

Conectando a %s