Fostul international argentinian Juan Pablo Sorín face o foarfeca la o emisiune in direct

Fostul fundas stanga argentinian Juan Pablo Sorín s-a retras in 2009 la Cruzeiro, echipa braziliana iubita de el si cu care a câstigat titluri importante, si din 2012 este un comentator la ESPN Brasil. Dar asta nu inseamna ca “Soro” s-a uitat de cum sa-l joace.

La emisiunea Resenha ESPN, un soi de talk-show cu jurnalisti, fotbalisti si fosti fotbalisti, unul dintre invitatii din seara trecuta, 5 martie, era Camilo, mijlocasul a lui Botafogo. Sorín l-a intrebat cum se face o foarfeca, pentru ca la emisiune s-au amintit de un gol frumos in 2016 marcat asa de Camilo. Mijlocasul a acceptat, dar Sorín a vrut mai mult.

Sorín a vrut sa faca o foarfeca si el, in direct, pe studio, dupa orientarea lui Camilo. “Ai grija, Sorine…”, au spus ceilalti invitati si prezentatori. Argentinianul a reusit o foarfeca perfecta, dar dupa felicitari s-a parut regrat. “Nici nu vreau sa iti spun cat de greu este pamantul”, a spus Sorín, cu râsul de toti, el inclus.

Juan Pablo Sorín a jucat la Argentinos Juniors, Juventus, River Plate, Cruzeiro, Lazio, Barcelona, PSG, Villarreal si Hamburg. A fost capitanul nationalei Argentinei la Cupa Mondiala 2006, si a jucat si in 2002. Are 76 de meciuri la nationala.

Foarfeca senzationala lui Sorín este in 1’57:

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s